انیمیشن ببعی قهرمان قسمت ۱ 2021-08-10
انیمیشن ببعی قهرمان ؛ آرزوی بزرگ ببعی کوچولو پلازا
موفقیت سریال باعث شد تا سازندگان به فکر ساختن فیلمی از آن بیافتند. میدانیم که شاید این ژانر برای این جشنواره خیلی مناسب نباشد زیرا «ببعی قهرمان» برای کودکان ساخته شده است. ژانر کودک در کشور ما بسیار محروم و مظلوم است اما شکرخدا جشنواره فجر امسال توجه ویژهای به حوزه کودک و نوجوان داشت. صنعت انیمیشن قابلیت صادرات و ارزآوری زیادی دارد و ما اگر به این حوزه توجه ویژه داشته باشیم، اتفاقات ویژهای رقم خواهد خورد. مربع چهارضلعی دو کارگردان صفارزادگان- حسینی، نویسنده مقداد اخوان و تهیه کننده مشکوری، سالهاست در حال ساخت انیمیشن هستند.
در فیلم ببعی قهرمان، شخصیتها از دل این مجموعه کارتونی دو بعدی بیرون آمده و تبدیل به کاری سه بعدی شدهاند اما تیم سازنده همان تیم قدیمی سازنده آن هستند. نسخه سریال ببعی قهرمان پیش از این مورد استقبال مخاطبان به ویژه کودکان قرار گرفته بود. این انیمیشن را می توان یک اثر اقتباسی موفق در حوزه پویانمایی بومی به حساب آورد. برای ساخت این انیمیشن از یکی از آثار اختصاصی شبکه پویا که ببعی و ببعو نام دارد الهام گرفته شده است.
او مدتی را در رادیو نیز مشغول به کار بود و در فیلم زیر گنبد کبود به عنوان بازیگر نیز حضور داشت. علاوه بر این دو کاراکتر ماما و مومو هم در داستان وجود دارند که در واقع گوساله هستند و همراه ببعی و دوستان او برای پرواز به قهرمان این اثر کمک میکنند. کاراکتری هم به نام کرکی در روستا زندگی میکند که در حقیقت یک سنجاب است.
«ببعی قهرمان» محصول سازمان هنری رسانهای اوج است که با مشارکت موسسه «قاب رویا» و همکاری شرکت رایمون مدیا به تولید رسیده است. انیمیشن ایرانی ببعی قهرمان (ببعی در آرزوی پرواز) فیلمی به کارگردانی حسین صفارزادگان و میثم حسینی است که محمد مهدی مشکوری تهییهکننده آن بود. این اثر در چهل و دومین دوره جشنواره بینالمللی فیلم فجر اکران شد و پس از انیمیشنهای فهرست مقدس و پسر دلفینی، سومین انیمیشن ساخته شده توسط رسانه اوج است که توسط استودیو ایما در سال 1401 ساخته شد و در سال 1403 به اکران عمومی رسید. در این مقاله پلازا با معرفی و بررسی این انیمیشن همراه شما هستیم. این انیمیشن سینمایی از سهشنبه ۱۴ اسفند ماه در پلتفرمهای فیلم نت، تلوبیون، روبیکا، شاد، تماشاخونه، دیجیتون، سینماهمراه، آپرا و دیدیمون بصورت آنلاین اکران میشود.
در کل کارتون ببعی در آرزوی پرواز پس از فهرست مقدس و پسر دلفینی سومین انیمیشن سینمایی سازمان هنری رسانهای اوج به شمار میرود. این اثر ابتدا در چهل و دومین دوره جشنواره فیلم فجر رونمایی شد و دیپلم افتخار بهترین انیمیشن را نیز از آن خود کرد. این فیلم همچنین پس از نخستین اکران بینالمللی خود در کشور قزاقستان، در آذربایجان روی پرده سینما میرود. «ببعی قهرمان» محصول سازمان هنری رسانهای اوج است که با مشارکت مؤسسه «قاب رؤیا» و همکاری شرکت رایمون مدیا تولید شده است.
نکته بعدی مدت زمان این انیمیشن است که با وجود 80 دقیقه ممکن است کمی برای رنج سنی خردسال زیاد باشد. پس پیش از بردن فرزندان خود برای تماشای ببعی در آرزوی پرواز به این نکته توجه کنید. در مجموع نمرات انیمیشن ایرانی ببعی قهرمان خوب بودند و این اثر ارزش تماشا دارد. ببعی قهرمان در ابتدا قرار بود در چهل و یکیمن جشنواره فیلم فجر اکران شود اما متاسفانه به دلایل فنی مختلف به این جشنواره نرسید و کار ناتمام باقی ماند. سازمان اوج در چند سال اخیر تمایل بسیار زیادی به ساخت پویانمایی و انیمیشن نشان داده است و از کلیشه های سینمایی و سریالی خود اندکی خارج شده است.
آثاری همچون تو، حریق، مامان کوچولو، آرشیور ۸۱، هتل ترانسیلوانیا، سیمپسونها و… در بین آثار دوبله شده توسط او قرار میگیرند. هومن خیاط صداپیشه، مدیر دوبلاژ و خواننده اهل ایران در 23 اردیبهشت 1366 به دنیا آمد. او با صداپیشگی شرک و تای لانگ در پاندای کونگفو کار ۲، آق شجاع در اسمورفها و ناخدا در باباسفنجی شلوارمکعبی به شهرت زیادی رسید. آقای خیاط هم سابقه اجرا دارد و هم به واسطه صدای خوب خود، خوانندگی نیز انجام میدهد.
در این داستان یک کاراکتر بانمک و ضد قهرمان هم به اسم خانم بوقلمون داریم. ببعی در روستایی کوچک ساکن است که همه اهالی آنجا بر این تصورند که پرواز کاری خطرناکی محسوب میشود. خانم بوقلمون به آنها طوری القا نموده که هیچ کس نباید پرواز کند. یعنی هر اتفاقی رخ دهد، سریعاً آن را به پدر و مادرش گزارش میدهد.
نصرالله مدقالچی دوبلور، گوینده و صداپیشه اهل ایران در 7 مهر 1333 متولد شد. او در سن 17 سالگی بازیگری تئاتر را آغاز کرد و سپس از طریق دایی خود با استاد مهدی علیمحمدی آشنا شد. این صداپیشه در طول سالهای فعالیت خود به جای هنرپیشگان تراز اولی همچون آنتونی هاپکینز، ژان گابن، جین هاکمن، لی وان کلیف، هنک شریدر، ایلای والاک و رابرت دنیرو سخن گفته است. او همچنین نقش ابوسفیان مایکل آنسارا و دکلمه تیتراژ آن شرلی دختری با موهای قرمز را نیز در کارنامه خود دارد.
باشگاه فیلمبازها و سریالبینهای حرفهای؛ فیلیموشات جایی است که فرصت بیشتری برای خواندن و تأمل درباره فیلمها و سریالها داریم. قصد داریم منبع خبرها، گفتوگوها، گزارشها و نقدهای مربوط به محصولهای فیلیمو باشیم. در این قسمت قصد داریم صداپیشگانی که در این اثر فعالیت کردهاند را به شما معرفی کنیم.
دانلود انیمیشن ببعی قهرنان